20.07.2018 |

Kierrättäminen on oleellinen osa elokuvabisnestä, kertoo ohjaaja Mari Rantasila

Kiertotalouden edistyminen tuo jatkuvasti muutoksia kaikille teollisuusaloille paperitehtaista kahvikuppiloihin. Elokuva-alalla kiertotalous on kuitenkin ollut oleellinen osa elokuvien tekoa jo vuosikymmeniä.
18.07.2018 |

Kesätöissä L&T:llä: Millaista on kesäsiivoojan työ?

Millaista mahtaa olla kesäsiivoojan työ Lassila & Tikanojalla? Opiskelija Mirka Puolakka kertoo miltä tuntuu vaihtaa kesän ajaksi tenttikirjat mopinvarteen.
17.07.2018 |

Vaaralliset jätteet turvallisesti käsittelyyn

Unohtuiko öljytynnyristä merkintä tai onko epämääräinen astia lojunut vuosia varastossa? Jätelainsäädäntö (Jätelaki 2011/646) antaa yrityksille tarkat ohjeet, miten toimia vaarallisten jätteiden kanssa.
10.07.2018 |

Varovasti vaarallisten jätteiden kanssa – ohjeita kodin vaarallisten jätteiden kierrätykseen

Tyhjiä paristoja kaukosäätimestä, tuolin entisöinnistä jääneitä maalipurkkeja, käytettyjä loisteputkia tai vanhentuneita lääkkeitä; jokaiseen kotitalouteen kertyy vaarallista jätettä hiljalleen tai nopeasti vaikkapa remonttien yhteydessä.
29.06.2018 |

Mitä maksaa sohvan kierrättäminen omin kätösin? – helpompi vaihtoehto on usein halvempi

Arkijätteen kierrättäminen on helppoa, kun pitää lajitteluohjeet lähellä tai Kierrätysbotti Kikan langan päässä. Mutta kun jouset alkavat sojottaa hyvin palvelleesta sohvasta tai lastulevyinen kirjahylly raksahtaa rikki, tuleekin suurempien esineiden kierrätyksestä pulma ja vaiva.
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.