17.10.2018 |

Kahvitauolla: Kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa ovat parasta siivoojan työssä

Arja Hirttiö on työskennellyt L&T:llä siivoojana yli 10 vuotta. Jututimme Arjaa kahvitauolla hänen ajatuksistaan työn osalta. Lue haastattelu ja katso video!
16.10.2018 |

Ruokahävikin ennaltaehkäisy on tärkeämpää kuin virheiden korjailu jälkikäteen

Ruokahävikistä keskustellaan ja kohistaan tällä hetkellä paljon, mikä on hyvä asia. Nyt kun yksi ja toinen koettaa ratkaista ruokahävikin ongelmia, on kuitenkin hyvä pitää kokonaiskuva kirkkaana mielessä. Kasasin yhteen muutamia perustermejä ja pointteja ruokahävikistä näin Maailman ruokapäivänä.
12.10.2018 |

L&T hoitaa poikkeuksellisen siltaurakan vesipiikkaustyöt

Vuosaaren katusillan korjausurakka on iso hanke sekä urakasta vastaavalle Kreatelle että piikkaustyöt tekevälle L&T:lle. Vilkkaasti liikennöity silta on myös työturvallisuuden kannalta erittäin vaativa kohde.
12.10.2018 |

Kiertotalouden kulkurissa yhdistyy uusi ja vanha

The Kierrätysnaattori, taidokkaasti tuunattu erikoisjäteauto voitti elokuussa kunniapalkinnon Power Truck Showssa Alahärmässä. Syksyn mittaan auto on kiertänyt monenlaisissa tapahtumissa luomassa myönteistä mielikuvaa L&T:stä sekä jäte- ja kierrätysalasta.
12.10.2018 |

Miten kiertotalous näkyy kauppakeskuksen arjessa? Lataa maksuton opas

Kattavat kiinteistöpalvelut ovat modernin kauppakeskuksen kilpailuvaltti. Kokosimme kauppakeskuspäättäjille tiiviin tietopaketin kiertotaloutta edistävistä kiinteistöpalveluista, joiden avulla arki rullaa vaivatta.
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.