24.09.2018 |

Tuoko energiansäästö sisäilmaongelmia? Ei, jos se tehdään oikein

Energiatehokkaassa kiinteistössä energiaa käytetään vain siellä, missä sitä tarvitaan – juuri sen verran, kuin sitä tarvitaan. Fiksusti suunniteltu ilmanvaihto säästää energiaa ja pitää sisäilmaongelmat loitolla.
18.09.2018 |

Turvallisuus korostuu lentokentän viemärihuollossa

L&T urakoi viemärihuoltoa Finavian omistamalla Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lentokenttä on vaativa ja vilkkaasti liikennöity työympäristö, jossa turvallisuusasiat ovat kaiken toiminnan keskiössä.
13.09.2018 |

6 tapaa parantaa työmaan turvallisuutta

Työturvallisuuden kehittyminen ottaa harppauksen eteenpäin, kun koko henkilöstön asenteet ja ajatusmaailmat muuttuvat sille myönteisiksi. Tällöin jokainen tapaturma on ehkäistävissä ennakoinnin ja riskinarvioinnin avulla sekä keskittymällä olennaiseen. Tärkeintä on, ettei anna periksi joskus haastavaltakin tuntuvan tavoitteen edessä.
11.09.2018 |

Jätehuollon verkkokoulutus kannustaa koko henkilöstöä lajittelemaan

Jätelain mukaan jätehuollosta vastaavat henkilöt tulee perehdyttää toiminnan seurantaan ja tarkkailuun. Jätteiden lajittelua ei voi kuitenkaan yrityksessä tai kiinteistössä jättää muutaman vastuullisen harteille. Kannattavampaa on kouluttaa kaikki lajittelemaan fiksusti – esimerkiksi verkossa.
10.09.2018 |

Opiskelukämpän saa sisustettua pienelläkin rahalla – kierrätettyä ja kestävää hankkimalla säästää lompakkoa ja luontoa

Syksy tuo monelle tullessaan uuden opiskelupaikan ja usein samalla myös ensimmäisen oman asunnon. Opiskelijakämpästä saa toimivan ja oman näköisen pienelläkin rahalla.
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.