10.07.2018 |

Varovasti vaarallisten jätteiden kanssa – ohjeita kodin vaarallisten jätteiden kierrätykseen

Tyhjiä paristoja kaukosäätimestä, tuolin entisöinnistä jääneitä maalipurkkeja, käytettyjä loisteputkia tai vanhentuneita lääkkeitä; jokaiseen kotitalouteen kertyy vaarallista jätettä hiljalleen tai nopeasti vaikkapa remonttien yhteydessä.
29.06.2018 |

Mitä maksaa sohvan kierrättäminen omin kätösin? – helpompi vaihtoehto on usein halvempi

Arkijätteen kierrättäminen on helppoa, kun pitää lajitteluohjeet lähellä tai Kierrätysbotti Kikan langan päässä. Mutta kun jouset alkavat sojottaa hyvin palvelleesta sohvasta tai lastulevyinen kirjahylly raksahtaa rikki, tuleekin suurempien esineiden kierrätyksestä pulma ja vaiva.
28.06.2018 |

Kesätöissä L&T:llä: Millaista on jätekuljettajan apumiehen työ?

Saamme monesti kyselyitä siitä, millaista kesätyö jätekuljettajan apumiehenä on. Päätimme kysyä sitä kesätyöntekijä Juho Aallolta.
26.06.2018 |

Taloyhtiöiden muovijäte lähti Turussa upeasti kiertoon

Kotitalouksien muovipakkausjätettä ei ole enää pariin vuoteen saanut kiikuttaa kaatopaikalle. L&T huolehtii Turussa, että muovi kiertää uusiokäyttöön.
19.06.2018 |

Vaarallisen jätteen säilytys yrityksissä vaatii tarkkuutta – L&T kerää, kuljettaa ja kierrättää lähes kaiken

Vaarallisten jätteiden oikeaoppinen varastointi ja kuljetus ovat vaativimpia kierrätykseen liittyviä töitä. Laiminlyömällä vaarallisen jätteen säilytyksen ja kierrätyksen, työnantajat voivat altistua ympäristörikkomuksia tai työntekijöiden vaarantamista koskeville seuraamuksille. Tarkkuus vaarallisen jätteen käsittelyssä onkin valttia.
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.