19.06.2018 |

Vaarallisen jätteen säilytys yrityksissä vaatii tarkkuutta – L&T kerää, kuljettaa ja kierrättää lähes kaiken

Vaarallisten jätteiden oikeaoppinen varastointi ja kuljetus ovat vaativimpia kierrätykseen liittyviä töitä. Laiminlyömällä vaarallisen jätteen säilytyksen ja kierrätyksen, työnantajat voivat altistua ympäristörikkomuksia tai työntekijöiden vaarantamista koskeville seuraamuksille. Tarkkuus vaarallisen jätteen käsittelyssä onkin valttia.
13.06.2018 |

Pieni työ, suuri säästö – huolla asuntoasi ajoissa

Asuitpa vuokralla tai omistusasunnossa, on aina viihtyisämpää ja mukavampaa asua kodissa, jossa kaikki toimii niin kuin pitääkin. Siksi jokaisen meistä kannattaa huolehtia osaltaan kodin pienistä huoltotöistä. Pienellä vaivalla välttyy isommilta harmeilta ja isommilta laskuilta!
13.06.2018 |

Riista viihtyy talousmetsässä – kun hakkuut suunnitellaan hyvin

Metsää voidaan hoitaa monella eri tapaa ilman, että siitä saatavat tuotot kärsivät. Yksi tavoista on riistapainotteinen metsänhoito, jossa hakkuut toteutetaan riistaeläinten tarpeet huomioiden ilman taloudellisia menetyksiä.
12.06.2018 |

Ota juhannuslöylyt puhtaassa saunassa - viisi vinkkiä saunan pesuun

Kesän kynnyksellä mökin, kodin tai toimiston sauna on saatettu siistiä, mutta harva on pessyt saunan huolellisesti ja koko tulevaa vuotta mielessä pitäen. Mitäpä jos pesettäisit saunan nyt kesäksi kunnolla ja heittäisit tänä juhannuksena löylyt putipuhtaassa saunassa? Saunan saa puhtaaksi joko omin käsin rehkien tai aurinkotuolissa makoillen, ammattilaisten samalla hoitaessa saunan perusteellisen puhdistuksen.
11.06.2018 |

Talkkari Talk Show – miten asukaskokemusta kehitetään Hoasin arjessa?

L&T:n Talkkari Talk Show’n ensimmäisen jakson aiheena on asukaskokemus. Miten Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiössä (Hoas) on parannettu opiskelijoiden asumisviihtyvyyttä Talkkaritiimin avulla?
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.