24.05.2018 |

Kiinteistön jätehuoltoa ei kannata kilpailuttaa Excelissä

Kiinteistön jätehuolto on kokonaisuus, ei kokoelma suoritteita. Jos ulkopuolisen tekemä kilpailutus keskittyy pelkkiin suoritteisiin, et saa riittävän tarkkaa kuvaa siitä, mistä maksat.
18.05.2018 |

Viisi vinkkiä Siivouspäivään – kirpparikoju pystyyn ja koti puhtaaksi

Siivouspäivä on kansallinen kierrätystapahtuma, jossa kodin turhat tavarat laitetaan kiertoon kirpparikojuissa ympäri maan. Helppo-palveluiden vinkeillä Siivouspäivä sujuu hyvin, koti puhdistuu ylimääräisistä esineistä ja loppusiivouksella asunto raikastuu kesäksi.
16.05.2018 |

Yksi toimija jätehuollossa säästää aikaa, vaivaa ja myös rahaa

Jätehuolto on monimutkainen paketti, jonka voi tehdä myös helpoksi. L&T toimii koko maassa, tuntee kaikki jätelajit ja auttaa vertaamaan eri yksiköiden jätemääriä. L&T:n kanssa säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa.
15.05.2018 |

Nykyajan kiinteistöjä johdetaan datalla

70 % Suomen varallisuudesta on kiinni rakennetussa ympäristössä. Samaan aikaan näiden kiinteistöjen korjausvelka on arviolta 30-50 miljardia euroa. Miten voidaan varmistaa, että velka ei ainakaan enää kasva?
08.05.2018 |

Heitätkö kaikki rakennusjätteet samaan laariin? Ei kannattaisi

Rakennusjätteen heittäminen yhteen ja samaan vaihtolavaan tulee rakennuttajalle kalliiksi, koska kaikista jätejakeista veloitetaan silloin kalleimman taksan mukaisesti. Lisäksi huonosti suunniteltu jätehuolto voi olla työturvallisuusriski.
New Call-to-action

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Lataa Kauppias kierrättää -opas!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.